LGBT избори 2014

Ех, пак дойде време за изборите. Вари ги, печи ги – политиците ни пак започнаха кампания. Добри или лоши, те са се нарамили с тежката задача да управляват от наше име и уж – за наше добро. Кампанията LGBT избори 2014 е вече към края си, макар и с много по-ниска активност, отколкото се надявах в началото. И от страна на партиите,  от страна на LGBT общността. Ще се опитам да прегледам всички включени в избирателния списък партии и коалиции и да опиша техните позиции по отношение на LGBT българите и дали, как и доколко то отговаря на реномето на европейски политици, умоляващи ни да им повярваме, че държат като най-висш идеал добруването на целокупния български народ.

Ще започнем по ред на номерата, ще говорим открито, ще анализираме и споделяме статии и накрая ще търсим отговора: Кого могат да подкрепят LGBT българите на тазгодишното издание на панаира “Избори 2014” и дали изобщо има смисъл да гласуваме? Ще говорим само за позицията на партиите, по отношение на LGBT правата, а по отношение на управленските им идеи изобщо, чувствайте се свободни да питате чичко Google. Не искам моите лични разбирания за това как да се управлява държавата да ви влияят, затова и ще си спестя мнение по този въпрос:

№1: Движение 21

№2: Българска социалдемокрация

№3: Български национален съюз – НД

№4: Новото време

№5: Обединена България

№6: Содиалдемократическа партия

№7: Реформаторски блок

№8: Нова България

№9: ГЕРБ

№10: Общество за нова България

№11: АТАКА

№12: НДСВ

№13: България без цензура

№14: АБВ

№15: Левицата и Зелена партия

№16: Нова алтернатива

№17: Десните

№18: ДПС

№19: Глас народен

№20: Партия на зелените

№21: Нова сила

№22: БСП – Лява България

№23: Зелените

№24: Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО

№25: Република БГ

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on Tumblr

Гергин Борисов

Това не е анонимен блог!
Аз съм Гергин Борисов. Уеб и бранд дизайнер и активист по въпросите на градската мобилност. Отскоро започнах да пиша и статии за сексуалността и след дълго лутане около въпросите кога, къде и как, реших да си направя блог, в който да обсъждам и да се опитвам да обяснявам своята позиция за сексуалността и проблемите около тази тема в България.

Сходни публикации


Коментари

коментари