Криско – видимо мимолетен

СЕМ разследва ДКриско. И Мария Илиева, която според коментарите на меродавните експерти по всичко възвишено в YouTube е пропаднала отвъд точката на спасението. Кариерата ѝ на една от най-значимите български изпълнителки е завинаги загубена, заради няколко поклащания на сочните ѝ форми до кльощавия “комерс” на БГ Рапа – Криско.

Прайд пропаганда

В отговор на руската античовешка политика, превръщаща универсалните човешки права в мираж, се появи сайта pridepropaganda.com, който умело успява да иронизира едновременно комунистическата пропаганда и съвременното залитане на Цар Путин към подобни зверски идеологии, но и да разпространява послание за толерантност, любов и равноправие. Изображенията говорят сами.

Петър Велев и сексуалните демОни

Часът е 3 и 15 минути през нощта и лежа в леглото си и ровя в YouTube и е вече време да се бия със сексуалните демОни. Докато си преглеждам най-различни истории попаднах съвсем случайно на Петър Велев – проповедник на християнството и благ и мъдър съветник по най-различни въпроси. Попаднах на…

Престъпления от омраза

От години редица НПО говорят за редакция на НК, в който престъпления от омраза се наричат всички престъпни деяния, които са насочени към жертвата на база на расата, народността, етническата принадлежност, религията или политическите ѝ убеждения. В нашето правораздаване липсват още няколко признака, мотивиращи престъпления от омраза, които имат не по-малко сериозен отзвук в обществото и не по-малко жестоки и увреждащи последствия за засегнатите групи: пол, сексуална ориентация и полова идентичност.

Тест “Прозрачност” на Биволъ

Биволъ призовава служебното правителство “Близнашки” да се ангажира от първия ден на своето управление с Oперация “Прозрачност”, която ще осветли преплитането на власт, бизнес и организирана престъпност, както и механизмите за манипулиране на публичността чрез задкулисна власт, наследени от престъпната комунистическа държава и структурите на Държавна сигурност.

Нека развратим децата

Едно от най-честите обвинения, които религиозните, а и не само, отправят към LGBT хората, е че целта ни с гей парада, с кампаниите за равноправие и с инициативите за сексуално образование в училище е да развратим децата. Че ги изкушаваме да се откъснат от набожните си родители и да се отдадат на разврат, похот, мерзост и неморално поведение.Тези обвинения, разбира се са следствие от тесногръдата политика на религиозните фанатици да обявяват всичко, което не разбират, или което е споменато с негативна конотация в митологиите им, за знамение за Апокалипсиса.

Феминизъм + (илюстрация)

Изграждането на тази култура на професионални жертви дехуманизира и поругава истинността на проблемите на онези, които действително са подложени на тормоз. Да те нарекат “глупачка” в Twitter, защото си казала нещо глупаво не е тормоз.

Мълчанието на евродепутатите

Мълчанието на евродепутатите се дължи на любовта на политическите сили към консервативния вот. Парадоксално, това е и причината на всички избори партиите изненадани да констатират катастрофален спад в избирателната активност.

Мистър Гей Свят 2014 има български претендент

На тазгодишното осмо подред издание на Мистър Гей Свят взима участие и българинът Георги Тодоров. Георги е на 32 години, от София.