Парад на възгорделия се грях

“Будните граждани” са жалки! Аргументите им са безпочвени, но агресивни. Методите им са оскърбителни и нечовешки, а езикът, който използват – гнусен. И да, те са виновни за това. Аз съм изключително толерантен човек, но не мога да толерирам лъжци и глупци, защото за разлика от “содомитите” – те са избрали да бъдат такива и те съзнателно налагат тази поквара на децата си, на близките си, на обществото. Няма да оправдавам хора, които съзнателно отказват да се образоват или да признаят, че причината да са против равноправието е неспособността им да приемат, че не са специални и света не се върти около тях и техните гениталии. “Будните граждани” са посмешище, което бързо може да се превърне в експлозия от безмозъчно насилие, ако не бъде конфронтирано. Тази шайка безмозъчни хоминиди нямат право да бъдат оправдавани: хората, които смятат, че Земята е плоска не заслужават снизхождение в часовете по география, както и хора, които отказват да проумеят, че злобата им е израз на невежеството им, не заслужават трибуна и валидиране.

30+ – Люксембург узакони еднополовите бракове

Държавите в света, в които еднополовите бракове са вече законни станаха с една повече: Парламента на Люксембург е гласувал за равноправието на сексуалните малцинства с почти пълно единодушие. Малката държава, заключена между Нидерландия, Белгия, Франция и Германия е тридесетата държава в света, въвела правен статут на еднополовите връзки.

Кой кой е на Sofia Pride?

Sofia Pride е след няколко дена. Тази година на 21 юни 2014 г., пред Паметника на Съветската армия ще се съберат нехетеросексуалните и техните съратници-хетеросексуални, за да заявят желанието си в тази държава да има равноправие между сексуалните малцинства. На парадите ще се веят много знамена на различните групи, затова реших да взема да напиша един наръчник за онези, които не знаят кое знаме какво означава.

Шареният задник на маймуна

Кой би предположил, че статията ми “Горките деца” в Gamanews ще предизвика такава буря от възмущение и раздаване на определения.

Мъже с бради и рокли

Какво друго би могло да накара разплулия се полу-труп на този бегемот, да се надигне и да изгърголи нещо? Вече една година държавата се тресе, докато разни преуспели българи и недооценени одесци я разкъсват и поделят. Вече една година, една друга държава, чужда на нашия манталитет и опасна със своята привидна близост, се домогва до полите на Майка България и се опитва да я повлече към дъното. Къде беше Православната Църква, докато хората бяха по улиците и скандираха за правото си да бъдат достойни граждани на нормална държава? Къде бяхте тогава, прашасали антични останки от отдавна отминало (Слава Богу) време?

В защита на оградите

Преди да започна, само да кажа: отидете на протеста на 14 юни. Аз ще съм там и ще вея своето лично знаме – нали знаете, ще парадирам със срамната си европедерастия. Който не знае защо ще отида на #ДАНСnomore, може да свери с профила ми във Фейсбук.

За божествената ксенофобия

Ще си позволя да Ви отговоря, г-н Александров по този начин, защото искам и други, които споделят мнението Ви да чуят моето. Надявам се, нямате нищо против, че превръщам отговора си в “задочен”.

Иновация и бизнес – реалности и перспективи

Иновациите са гръбнак на човешката цивилизация и единствена причина да губим време да мислим за бизнеса, вместо да се потим на нивите. Благодарение на тях вече само малка част от населението се грижи за изхранването на всички ни – ние, останалите седим на клозета и пишем коментари за брутния вътрешен продукт и изказваме мнение за вътрешния световен дълг.

Горките деца

Имам безброй истории с главна роля – поредният хомофоб. Всички до една иронично се свеждат до това, че той или тя си няма и идея какво точно представлява нещото, което не одобрява. Някои не знаят какво е сексуална ориентация и не осъзнават, че и те имат такава. Други – че хетеросексуалната педофилия (блудствата с деца, извършени от хетеросексуални) е в пъти повече от хомосексуалната. Трети пък откровено заявяват, че не се чувстват длъжни да се информират – достатъчно им е само да мразят. И после подобни неинформирани хора претендират, че предпазват децата – не своите деца (мнозинството едва ли имат), а онзи колективен образ на децата, зад който често се крият всякакви неетични и ксенофобски каузи.