Покажи на тия хора как гласуваш

Ела и гласувай на http://izbori2014.evroliberast.com/anketa

Обединени можем много! Досега никой в България не се е опитвал да направи проучване колко и какви са избирателите сред LGBT българите. Ние сме невидими, претопени в общата маса, а специфичните ни проблеми не се адресират от никого в кампаниите. И докато това е така, положението на LGBT общността няма да се промени: ще сме сензацията, която да се извади от раклата навреме за Sofia Pride и после бързо-бързо ще бъдем забравени.

Ние сме били, сме и ще бъдем част от този народ. Ние сме Българи и Български и като такива заслужаваме политиците да отчитат нашето присъствие.

Елате да им покажем колко сме!

Според редица учени САМО хомосексуалните са между 10 и 12 процента от населението на света. Това са 700 000 българи, които нямат нито един политик, зад който да застанат с увереността, че той ще работи ежедневната дискриминация, която срещат в живота си, да престане.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on Tumblr

Гергин Борисов

Това не е анонимен блог!
Аз съм Гергин Борисов. Уеб и бранд дизайнер и активист по въпросите на градската мобилност. Отскоро започнах да пиша и статии за сексуалността и след дълго лутане около въпросите кога, къде и как, реших да си направя блог, в който да обсъждам и да се опитвам да обяснявам своята позиция за сексуалността и проблемите около тази тема в България.

Сходни публикации


Коментари

коментари