Мистър Гей Свят 2014 има български претендент

Мистър Гей Свят 2014 е един от най-големите конкурси за красота за гей мъже в света. Първото издание на Мистър Гей Свят е през 2008 година и оттогава конкурсът е посветен на мисията да покаже, че гей мъжете са освен красиви и стилни, широко скроени и “вътрешно” красиви.

На тазгодишното осмо подред издание на Мистър Гей Свят взима участие и българинът Георги Тодоров. Георги е на 32 години, от София. Той е носителят на титлата Мистър Гей България за 2014 г. и ще представя страната ни в Рим. От днес на сайта на конкурса е отворена за достъп онлайн формата за гласуване на публиката. В нея можем да подкрепяме любимите си кандидати колкото пъти искаме, но само веднъж на всеки 24 часа. Ако искате да подкрепите Георги и да му дадете още повече кураж да представя достойно България на конкурса, можете да го направите на този линк: http://mrgayworld.com/vote/

Успех, Георги!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on Tumblr

Гергин Борисов

Това не е анонимен блог!
Аз съм Гергин Борисов. Уеб и бранд дизайнер и активист по въпросите на градската мобилност. Отскоро започнах да пиша и статии за сексуалността и след дълго лутане около въпросите кога, къде и как, реших да си направя блог, в който да обсъждам и да се опитвам да обяснявам своята позиция за сексуалността и проблемите около тази тема в България.

Сходни публикации


Коментари

коментари