LGBT избори 2014 – АТАКА

Атака е хомофобска, псевдопатриотична, ксенофобска и популистка партия, чието присъствие в българския политически живот е токсично – не само за LGBT българите, но и за голямото общество като цяло. Крайно десните и крайно леви позиции, които този политически мутант заема имат цел единствено да продължава социалния конфликт и да нагнетява етническото и групово напрежение, върху които той паразитира.

Прайд пропаганда

В отговор на руската античовешка политика, превръщаща универсалните човешки права в мираж, се появи сайта pridepropaganda.com, който умело успява да иронизира едновременно комунистическата пропаганда и съвременното залитане на Цар Путин към подобни зверски идеологии, но и да разпространява послание за толерантност, любов и равноправие. Изображенията говорят сами.

За вредата от Руската църква върху българския човек

Нека обясня – това е руски “документален” филм, направен по поръчка на ПРАВОСЛАВЕН МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР “Свмч. Серафим Чичагов”, преведен и дублиран от студио за ПРАВОСЛАВНИ филми “Богоявление”. Как може да съществува православен медицински център и какво по-точно са православни филми остава мистерия. Та, православния мед център от, къде другаде – столицата на всички емпирични и обективни изследвания, Русия, е поръчал филм озаглавен “Под маската на лъжата – йога и произтичащата от нея опасност за човека”. Може да се насладите на тази кино-катастрофа на този линк.