Дъното е достигнато. Патриотично ми е!

Днес гледах Каракачанов в “Здравей, България!”. Почувствах се мръсен, когато над 20 минутното му участие приключи. Мръсен, засрамен и отвратен, че аз и това кълбо протоплазма споделяме достатъчно генетична информация, за да ни окачествяват като homo sapiens sapiens. Просто нямам думи. Затова ще съм кратък.

Да лапаш пишки

И докато някой не им обясни, че тази агресия може се дължи на факта, че непрекъснато си мислят как другите лапат пишки подобни плиткоумни треторазредни глупости ще са за тях “сатира”.

Скъпи идиоти от Патриотичен фронт…

Единствените хора, скъпи идиоти от Патриотичен фронт, които ще решат, че се извършва нарушение на обществения морал, и може между другото, и да понечат да вземат инициативата да раздават правосъдие от ваше име, са вашите собствени симпатизанти, които, съдейки по способността им да мислят, всички вкупом с вас са си споделили един единствен мозък и неговите напъни да оперира толкова много (за един мозък) хора, го е лишила от способността да отделя ресурси за друго.

За соросоидите и “патриотите”

Вчера пак попаднах на филма “Обитаемият остров” – екранизация на гениалния едноименен роман на братя Стругацки. По повърхността на Сарракш, в една разкъсана и изкривена от войни и жестокости цивилизация, в държава, управлявана от непоклатима олигархична диктатура, най-големите врагове са онези, които виждат неправдите – чиято съобразителност пробива пелените на правителствената пропаганда. Те са враг №1, обявени за платени шпипони, саботьори, външни агенти, целящи физическото унищожение на народа, а в действителност са сегрегирана група, малцинство, борещо се за физическото си оцеляване, набедени от управленския елит за Врагът.