Дъното е достигнато. Патриотично ми е!

Днес гледах Каракачанов в “Здравей, България!”. Почувствах се мръсен, когато над 20 минутното му участие приключи. Мръсен, засрамен и отвратен, че аз и това кълбо протоплазма споделяме достатъчно генетична информация, за да ни окачествяват като homo sapiens sapiens. Просто нямам думи. Затова ще съм кратък.

Това е видеото на патриотичното ченге, агент Иван, което сега мимикрира като ВМРО-ец, заедно с Джамбазки и патриот, с онзи ребрандиран наследственик от онова време – Валери Симеонов, който иска да не му се моткат в краката и да стигаме с тая демокрация.

Дъното е достигнато, дами и господа! Дъното отдавна е достигнато, задминато и отдавна патриотично и славно русофили и патриоти ни славят като първите същества, стигнали толкова под дъното, че вече порят недрата на Земята. Това е нивото – свободно падане, лъжи в национален ефир, арогантно поведение, мляскане и фрази “ти к’в си, че ше ми държиш сметка”. Това е българската политика – фактите нямат значение, значение имат опорните точки, които се повтарят, дори и да трябва да се държим като пълни задници с хората, които ни плащат заплатата.

Дъното е достигнато! Ликувайте! Патриотично, разбира се! Че току-виж утре ви кажат, че вас никой не ви е упълномощил да мислите и да изказвате мнение…

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on Tumblr

Гергин Борисов

Това не е анонимен блог!
Аз съм Гергин Борисов. Уеб и бранд дизайнер и активист по въпросите на градската мобилност. Отскоро започнах да пиша и статии за сексуалността и след дълго лутане около въпросите кога, къде и как, реших да си направя блог, в който да обсъждам и да се опитвам да обяснявам своята позиция за сексуалността и проблемите около тази тема в България.

Сходни публикации


Коментари

коментари